• Δήλωση Κ. Μουσουρούλη με αφορμή τη συνέχιση των εξαγγελιών του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

  Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Χίου, κ. Κωστής Μουσουρούλης, με αφορμή τη συνέχιση των εξαγγελιών του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αυτή τη φορά στην Κρήτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Ο κος Χρυσοχοΐδης, σταθερά αφοσιωμένος στις προεκλογικού τύπου παραστάσεις, μας υπενθύμισε, αυτή τη φορά από την Κρήτη, πως η “στοχευμένη απάντησή” του στην κρίση, είναι ένα Αναπτυξιακό Σύμφωνο που θα υπογράψει με κάθε Περιφέρεια.

  Είναι ακραία τραγικό, ο αρμόδιος Υπουργός να είναι τόσο κενός προτάσεων και να υποστηρίζει πως θα “σώσει”, έτσι, την Ελληνική Περιφέρεια.

  Η Κρήτη θα μπει σε πορεία ανάπτυξης επειδή θα υπογράψει Σύμφωνο με τον Περιφερειάρχη;

  Πού είναι οι πρωτοβουλίες, το σχέδιο, οι πόροι, οι μηχανισμοί;

  Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η οργάνωση της “Κρήτης ΑΕ”, της εταιρείας που ο πρώην αρμόδιος Υφυπουργός και νυν Περιφερειάρχης είχε εξαγγείλει για την υλοποίηση των τοπικών έργων;

  Όσο για τους επιχειρηματίες, στην Κρήτη όπως και αλλού, δεν “πρωταγωνιστούν στο αναπτυξιακό σχέδιο” του κου Υπουργού, αλλά στο δράμα που παίζεται με την Ελληνική οικονομία, επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ –Δ.Ν.Τ».

Comments are closed.