• Ανασκόπηση επίσκεψης στα Ιωάννινα και την Κέρκυρα

    Στα Ιωάννινα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κωστής Μουσουρούλης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, για να συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς και τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

     Τον κ. Μουσουρούλη υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, στα γραφεία της οποίας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα τοπικά μέσα, αλλά και τους φοιτητές της ΔΑΠ, τους οποίους συνεχάρη για τη νίκη της παράταξης στις φοιτητικές εκλογές. Θερμή υποδοχή του επιφύλαξαν λίγο αργότερα φίλοι και πολίτες των Ιωαννίνων που βρέθηκαν στο χώρο της «Φρότζου Πολιτείας» για να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

    Βάζοντας πλώρη για Κέρκυρα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής έκανε στάση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου βρέθηκε με τον Λιμενάρχη, κ. Μάζη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κ. Θωμά Πιτούλη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗΓ κ. Βασίλειο Διαμάντη, και τον Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας κ. Άλκη Λάμπρου.

     Στην Κέρκυρα, ο κ. Μουσουρούλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σπινουλάκη και λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΟΚΛΕ κ. Σπύρο Ανδριώτη, καθώς  και στελέχη του Λιμενικού.

    Φωτό Ιωάννινα 1 Φωτό Ιωάννινα 3 Φωτό Ιωάννινα 4 Φωτό Ιωάννινα 6 Φωτό Κέρκυρα 1 Φωτό Κέρκυρα 2 Φωτό Κέρκυρα 5 Φωτό Κέρκυρα 6 Φωτό Κέρκυρα 7 Φωτό Κέρκυρα 8 Φωτό Κέρκυρα 11 Φωτό Ηγουμενίτσα 1 Φωτό Ηγουμενίτσα 3

Comments are closed.