• Επίσκεψη στη Λάρισα

  Θερμή υποδοχή για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Μουσουρούλη, στη Λάρισα, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη του Νομού, παραγωγικούς φορείς και πολίτες, τόσο στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, όσο και στον Τύρναβο, τον οποίο επισκέφθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

  “Οι νέοι Ευρωβουλευτές θα πρέπει να βάλουν φρένο στο λαϊκισμό, να προσδώσουν νέο νόημα στο ευρωπαϊκό σχέδιο” δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μέσα, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των πολιτών θα είναι σταθερότητα και διασφάλιση των κεκτημένων.

  Ο κ. Μουσουρούλης συζήτησε παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μ. Χαρακόπουλου με μέλη της ΝΟΔΕ, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, παρουσία του Βουλευτού κ. Χ. Κέλλα, την ΕΕΤΕ Μηχανικών, αλλά και τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, που έχει εξασφαλίσει την επανεκλογή του την περασμένη Κυριακή. Επίσης, επισκέφτηκε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας και μίλησε με τα στελέχη της για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ αλλά και τις προκλήσεις της νέας χρηματοδοτικής περιόδου. Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας και συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Πλωτάρχη Κ. Λιάκο, καθώς και με στελέχη του Λιμενικού.

  Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, τόνισε την ανάγκη η Ελλάδα να κάνει σταθερά βήματα μπροστά, να διαφυλάξει όσα με τεράστιες θυσίες έχει πετύχει και να μη θέσει σε κίνδυνο για άλλη μια φορά τη θέση της ανάμεσα στους Ευρωπαίους εταίρους.

  Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μουσουρούλη. 

  ΛΑΡΙΣΑ 2 (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) ΛΑΡΙΣΑ 3 (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) ΛΑΡΙΣΑ 4 (ΠΕΡΙΦ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΛΑΡΙΣΑ 5 (ΤΕΕ) ΛΑΡΙΣΑ 6 (ΕΕΤΕΜ) ΛΑΡΙΣΑ 7 (ΝΟΔΕ) ΛΑΡΙΣΑ 8

Comments are closed.