• Μήνυμα Μουσουρούλη από Τρίπολη: Είμαι βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές (video)

    Σήμερα στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστής Μουσουρούλης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

    Εστιάζοντας στις ευρωεκλογές ανέφερε ότι στις 25 Μαΐου, η παράταξη με την οποία θέτει υποψηφιότητα, η ΝΔ, θα στείλει 21 ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες, για 5 χρόνια σε μια ευρωβουλή, που έχει τεράστιες, όπως είπε, δυνατότητες, να παρέμβει σε μείζονα ζητήματα για τη Χώρα. Τόνισε δε σε ό, τι αφορά τους προϋπολογισμούς, ότι πέρα απ’ το ΕΣΠΑ, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες να εφαρμοστούν προγράμματα σύγκλισης. Οι Έλληνες ευρωβουλευτές δηλώνει, παραμένουν ως αιχμή του δόρατος, χαρακτηρίζοντάς τους ως εμπροσθοφυλακή ελληνικών συμφερόντων.

    Επισημαίνοντας, τη δική του πορεία στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ευρώπης, αναφέρει ότι έχει υπηρετήσει την ευρωπαϊκή επιτροπή σχεδόν δύο δεκαετίες. Τόνισε, ότι δεν πρέπει οι σκληρές θυσίες των Ελλήνων να τίθενται σε κίνδυνο.

    Λέγοντας ότι δε στηρίζεται σε δημοσκοπήσεις αλλά στο ένστικτο του ελληνικού λαού, δήλωσε ότι έχει τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα’ ναι πρώτο κόμμα. Σε ερώτημα που του ετέθη σχετικά με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για κυβερνητική αποσταθεροποίηση, τόνισε ότι δε θα απειληθεί η κυβερνητική σταθερότητα. Όσο για τους ψηφοφόρους, ανέφερε πως πλέον δεν ψηφίζουν οπαδικά, αλλά κρίνοντας πρόσωπα και έργα, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η σταυροδοσία. Με τα ίδια κριτήρια, ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα και σε επίπεδο εκλογών αυτοδιοίκησης. Τα κόμματα είπε, είναι πρόσωπα.

    Ο κ Μουσουρούλης, ήδη έχει επισκεφθεί αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου, αναμένεται να επισκεφθεί κι άλλες, ενώ όπως λέει ο κόσμος, οι πολίτες ρωτούν και ενδιαφέρονται συνέχεια για τις επικείμενες ευρωεκλογές και το μέλλον της Ελλάδας σε αυτές, συναντώντας θετικό κλίμα.

Comments are closed.