• Επίσκεψη στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία

  Στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία περιόδευσε σήμερα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, τ. Βουλευτής Χίου και τ. Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου.

  Ο κ. Μουσουρούλης συναντήθηκε στην Τρίπολη με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας κ. Κατσίπο, με τον οποίο παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά μέσα. Ο τ. υπουργός επισκέφθηκε στη συνέχεια το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου κ. Σμυρνιώτη, τον οποίο συνεχάρη για τη μέχρι σήμερα δράση του στην αυτοδιοίκηση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τον Σταθμό της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, όπου συζήτησε εκτενώς με τον Πρόεδρο κ. Λαμπρόπουλο.

  Επόμενος σταθμός του κ. Μουσουρούλη, η Κυπαρισσία, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Τριφυλλίας κ. Κατσίβελα και συζήτησε ανοιχτά με φορείς και πολίτες, σε καφετέρια της περιοχής,  παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινού.

  Στη συνέχεια, ο κ. Μουσουρούλης βρέθηκε στην Πύλο για να επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Καφαντάρη, όπου συνομίλησε με τον ίδιο και τους δραστήριους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία για την εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου.

  Το απόγευμα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μετέβη στην Καλαμάτα, όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και πολίτες και συνομίλησε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκα, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα.

  Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μουσουρούλη.

  ΠΥΛΟΣ 1 ΠΥΛΟΣ 3 ΤΡΙΠΟΛΗ 1 ΤΡΙΠΟΛΗ 2 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 1 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 2 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 3 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2

Comments are closed.